.

.
Για την σωστή καθημερινή ενημέρωσή σας!

Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος Ασθενών 1.0

Στην προσπάθεια βελτίωσης του Ηλεκτρονικού Φακέλου Ασθενών και εμπλούτισή του με νέα στοιχεία, αλλά και στην προσπάθεια εξάπλωσή του και σε άλλες ειδικότητες, παθολογικής φύσης πάντα για τώρα, βγήκε η έκδοση του Ενδοκρινολόγου. Η έκδοση αυτή είναι βασισμένη πάνω στου Παθολόγου, οπότε περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά της κύριας έκδοσης, συν έξτρα χαρακτηριστικά που μόνο ένα ενδοκρινολόγος χρειάζεται.

Έτσι έχουν προστεθεί μία μεγάλη γκάμα από εργαστηριακές εξετάσεις, χρήσιμες σε κάθε ενδοκρινολόγο, που θέλει να ξέρει ακριβώς τι γίνεται με τον ασθενή του. Οι εξετάσεις αυτές περιλαμβάνουν μία γκάμα από ορμονικές, δείκτες, αντισώματα και άλλες εξετάσεις.

Το demo αυτή της έκδοσης είναι πλήρως λειτουργικό, μπορείτε δηλαδή να αλλάξετε ακόμα και τον κωδικό εισόδου, να δουλέψετε σε όλους τους τομείς του προγράμματος, με μοναδικό περιορισμό στον αριθμό των ασθενών, που είναι 4. Εάν εισάγετε παραπάνω, η εφαρμογή θα τερματιστεί και θα σας πετάξει έξω.

Όπως και στην πλήρη έκδοση, εάν ξεχάσετε τον κωδικό, δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης, οπότε απλώς χάνεται τα πάντα. Το Demo έχει φτιαχτεί με MS Access 2007 SP2, οπότε για να τρέξει χρειάζεται πλήρη εγκατάσταση της MS Access 32bit πάντα και να είναι εγκαταστημένη η βιβλιοθήκη του capicom.






Σημ. Για να μπορεί να τρέξει η νέα έκδοση (πλήρης ή DEMO), ΠΡΕΠΕΙ να έχει γίνει  πλήρης εγκατάσταση της Access στον υπολογιστή σας. Συγκεκριμένα, πρέπει να υπάρχει το αρχείο capicom.dll στον φάκελο c:\Windows\system32, αλλιώς δεν θα μπορείτε να μπείτε μέσα στην εφαρμογή. Στην περίπτωση που δεν το έχετε το αρχείο αυτό, θα πρέπει να εγκαταστήσετε αυτό το αρχείο για να μπορεί να τρέξει το πρόγραμμα σωστά. Επίσης εάν αντιμετωπίζεται πρόβλημα στην σελίδα που πρέπει να εισάγετε τον κωδικό, σημαίνει ότι σας λείπει ακριβώς αυτή η βιβλιοθήκη και θα πρέπει να την εγκαταστήσετε.

Το demo του προγράμματος μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Την πλήρη έκδοση του προγράμματος μπορείτε να την αποκτήσετε από εδώ.

Username : demo / Password : demo

Δεν υπάρχουν σχόλια :